Theaterschool Delft

Theaterschool regio Delft

U bent op zoek naar de mogelijkheid van theaterlessen en zodoende bent u terecht gekomen bij muziek- en theaterdocent Claudia Seevinck. Claudia is docente muziek voor op basisscholen, maar geeft ook zanglessen. Tijdens haar lessen staat het verbinden van muziek met spel en beweging dan ook centraal.

Muziekcursussen op basisscholen

Claudia Seevinck heeft veel ervaring met (jonge) kinderen en mag zichzelf dan ook gerust een specialist noemen op het gebied van muziekcursussen voor kinderen. Zij laat u dan ook graag kennismaken met kindertheaterlessen, workshops en cursussen. Tijdens deze lessen maken kinderen op een creatieve manier kennis met de vele facetten van de muziektheater. 

Van alle markten thuis

Het is niet voor niets dat Claudia een begrip is in de regio; ze is van alle markten thuis! Niet alleen verzorgt ze zang- en theaterlessen, ook is ze docente gitaar en blokfluit. Bij al haar lessen is de belevingswereld van het kind haar uitgangspunt. Dit betekent dat er veel ruimte is voor creativiteit en eigen inbreng, maar ook voor persoonlijke aandacht.

Bent u enthousiast geworden? Schroom dan niet om contact op te nemen. Claudia vertelt u graag meer over haar ervaringen en de mogelijkheden van haar lessen. U kunt bellen naar 06 48028702 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Theaterschool Zoetermeer