Theaterles Den Haag

Muziek- en theaterles in Den Haag en omgeving

De muziek- en theaterlessen van Claudia Seevinck uit Den Haag zijn er voor jong en oud. Zij is werkzaam in Den Haag, Delft en Rijswijk.

Zij verzorgt een breed aanbod van verschillende lessen, cursussen en trainingen. Zo geeft zij privé muziekles voor de instrumenten gitaar, blokfluit en zang.Ook geeft zij voorbereidende lessen zoals algemene muzikale vorming. Zoals gezegd zijn de lessen voor zowel jong als oud, van beginner tot gevorderd. Naast de vaardigheden die nodig zijn bij het zingen of het bespelen van een instrument, wordt in de lessen ook gewerkt aan een eigen stijl, repertoire en spelen in harmonie met anderen.

Muziekcursussen voor kinderen

Claudia Seevinck is docente muziek voor de basisschool. Haar specialisatie ligt bij jonge kinderen. Zij laat deze kinderen dan ook op een speelse wijze kennis maken met alle facetten van de muziek. In haar zingend gegeven lessen bespeelt zij diverse instrumenten en verbindt zij muziek met beweging en spel. Aan de muziekgroepen met heel jonge kinderen (vanaf 1½ jaar) nemen ook de ouders/verzorgers/grootouders actief deel. Claudia Seevinck werkt zeer enthousiast op de Muziekacademie Haag en op De VAK in Delft, alwaar zij naast muziek ook lessen theater en beeldend geeft aan jonge kinderen. Claudia was de afgelopen jaren ook verbonden aan het Koorenhuis in Den Haag, Trias in Rijswijk en aan andere muziekscholen in de regio Haaglanden. Claudia Seevinck is daarnaast docente zang, gitaar en blokfluit.

Begrip in Den Haag en omstreken

Claudia Seevinck geeft muziek- en theaterles en is een begrip in Den Haag. Inmiddels hebben als duizenden kinderen met veel plezier en energie haar lessen gevolgd. Dit is dan ook niet meer dan logisch omdat muzikaliteit, creativiteit en enthousiasme centraal staan in haar lessen.

Handig om te weten

  • Lesvormen: Muziekland kindercursussen
  • Talen: Nederlands, Engels

Heeft u interesse in een muziek- of theaterles in Den Haag of omstreken van Claudia Seevinck? Wilt u haar inschakelen bij een door u georganiseerd evenement of voorstelling? Of een muzikaal optreden? Neemt u dan voor meer informatie contact op via het contactformulier dat vermeld staat op de website.

Theaterles Den Haag
20151223_135915