Muziektherapie kinderen

Muziektherapie voor kinderen

Bent u ook van mening dat muziektherapie voor kinderen waardevol is voor de ontwikkeling? Dan kunt u Claudia Seevinck inschakelen. Claudia is al jarenlang docente muziek op basisscholen. Haar specialisatie ligt bij zeer jonge kinderen, maar ook bij kinderen met een beperking. Wenst u meer informatie? Lees dan gerust eens verder.

 

Ervaring

Claudia heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met muziektherapie bij kinderen. Ze is dan ook absoluut een begrip in Den Haag. Al veel kinderen hebben met veel plezier haar lessen zang, gitaar en blokfluit gevolgd. Claudia vindt dan ook dat plezier en creativiteit centraal staan bij de muziektherapie. Zij geeft de kinderen veel vrijheid om zelf hun muzikale talenten te ontdekken. Ook heeft zij ervaring met kinderen met een beperking. Iedereen is dus van harte welkom om deel te nemen aan een muzieklessen van Claudia Seevinck!

 

Op speelse wijze leren

Kortom, jonge kinderen zullen zich absoluut vermaken tijdens de lessen muziektherapie. Zij krijgen hier de kans om op speelse wijze kennis te maken met alle facetten van de muziek. Er wordt namelijk niet alleen zingend les gegeven, ook bespeelt Claudia diverse instrumenten. Hierdoor wordt muziek met beweging en spel gecombineerd.
Heeft u een vraag over muziektherapie voor kinderen? Of wilt u graag nader kennis maken met Claudia om de mogelijkheden te bespreken? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ze vertelt u graag meer over haar lessen en ervaring met kinderen en kan eventueel uw vragen beantwoorden.

Muziektherapie kinderen