Muziekschool Den Haag

Muziekschool in Den Haag

Claudia Seevinck is graag uw muziek en theaterdocent in de regio Den Haag. Zij zal ervoor zorgen dat u meer zelfvertrouwen krijgt. Hierin speelt improviseren een belangrijke rol. Natuurlijk zal de nadruk liggen op zingen en expressie. Het aanbod is groot, van het bedenken, het voorbereiden en uitvoeren tot aan het spelen ervan.

Toch liever zingen?

Geeft u toch liever de voorkeur aan zingen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wanneer u geen keuze kunt maken, kan dit ook allebei. In de cursussen leert u (nog beter) zingen, dansen én spelen. De lessen en cursussen zijn er voor jong en oud, beginners en gevorderden, Nederlandstaligen en English speakers.

Interesse?

Kortom, heeft u interesse in één van mijn muziek- of theater trainingen? Dan kunt u zeer eenvoudig kiezen voor één van mijn interactieve trainingen. Deze worden individueel en ook in kleine groepen gegeven, zodat er ruimte is voor een persoonlijke insteek. 

Ontdek bovendien zelf de vele voordelige effecten van muziek en schrijf u in voor een training of andere activiteit. Heeft u nog vragen? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op de website.

Muziekschool Den Haag