Muziekschool Delft

Muziekschool regio Delft

U bent op zoek naar de mogelijkheid van muzieklessen nabij Delft en zodoende bent u terecht gekomen bij Claudia Seevinck. Claudia richt zich met name op jonge kinderen en geeft muzieklessen, maar ook beeldende en theater lessen. Haar specialisatie ligt dan ook bij jonge kinderen. In de afgelopen jaren hebben talloze kinderen met veel plezier haar lessen bijgewoond. Zo heeft ze jarenlang gewerkt op het Koorenhuis in Den Haag en is ze nog steeds werkzaam op de VAK in Delft. Aan ervaring ontbreekt het haar in ieder geval niet!

Creativiteit en enthousiasme staan centraal

Claudia geeft op speelse wijze lessen. Dit betekent dat creativiteit en enthousiasme centraal staan. De belevingswereld van het kind is daarbij steeds het uitgangspunt. In haar zingend gegeven lessen bespeelt zij diverse instrumenten en verbindt zij muziek met beweging en spel.

Regelmatig geeft Claudia les aan heel jonge kinderen (vanaf 1,5 jaar). Dit betekent vaak dat ouders/verzorgers of grootouders ook actief deel kunnen nemen. Dit is niet alleen prettig voor de kinderen, maar zorgt er ook voor dat zij zich op hun gemak voelen.

Neem gerust contact op

Wenst u meer informatie over deze muzieklessen nabij Delft? Schroom dan niet om contact op te nemen, Claudia staat u graag te woord en kan u meer vertellen over haar expertise en ervaring. U kunt haar bereiken middels het telefoonnummer op de website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Muziekschool Zoetermeer