Muzieklessen Den Haag

Muzieklessen in Den Haag

Claudia Seevinck verzorgt muzieklessen in Den Haag, maar ook voor lessen theater en beeldend kunt u haar inschakelen. De afgelopen jaren heeft ze veel ervaring opgedaan als muziekdocente op basisscholen. Haar expertise ligt dan ook bij jonge kinderen. Ze geeft zowel gitaarlessen als blokfluitlessen.

Juf Claudia is een begrip in Den Haag en omstreken. Haar muzieklessen zorgen dan ook altijd voor veel plezier onder de kinderen. Naast dit grote enthousiasme, staan ook creativiteit en muzikaliteit in haar lessen centraal. Ieder kind krijgt natuurlijk de nodige persoonlijke aandacht, de belevingswereld van het kind staat altijd centraal. Zo geeft Claudia zingend les en weet ze zo muziek met beweging en spel te verbinden. De lessen zijn zowel voor jong als oud, en voor zowel beginners als gevorderden. Er wordt altijd rekening gehouden met uw ervaringen.

Naast de muzieklessen in Den Haag, verzorgt Claudia ook lessen theater en beeldend. Tijdens deze lessen wordt onder andere aandacht gegeven aan improviseren, maar ook zal de nadruk liggen op het opbouwen van zelfvertrouwen.

Ik vertel u graag meer!

Wenst u meer informatie over de muzieklessen die ik in Den Haag of omstreken kan verzorgen? Schroom dan niet om contact op te nemen, ik geef graag antwoord op uw vragen. U kunt mij bereiken middels het contactformulier, of bel direct. U vindt mijn telefoonnummer op de website.

Muzieklessen Den Haag