Muziekles Den Haag

Muziekles in Den Haag

Claudia Seevinck biedt verschillende lessen aan op het gebied van zang, dans en theater. Het aanbod van Claudia Seevinck bestaat uit een breed cursusprogramma. Deze zijn voor zowel volwassenen, jongeren en kinderen. Zo is er muziekles in Den Haag voor gitaar en blokfluit en zang, maar ook voorbereidende lessen zoals algemene muzikale vorming. Zoals gezegd zijn de lessen voor zowel jong als oud, van beginner tot gevorderde. Naast de vaardigheden die nodig zijn bij het zingen of het bespelen van een instrument, wordt in de lessen ook gewerkt aan een eigen stijl, repertoire en spelen in harmonie met anderen.

Zangles

Zangles met een beetje drama voor musicaltalenten of klassieke stukken, dit is wat u ook bij Claudia Seevinck kunt verwachten. Tijdens deze lessen wordt er uitgebreid aandacht besteed aan uw zangtechniek en optreden. Tevens krijgt u informatie over het repertoire.

Muziek- en theaterlessen

Theatervormgeving behoort tot de diensten van Claudia Seevinck. Neemt u deel aan deze lessen, dan zult u zien dat er verschillende vaardigheden van muziek en theater aan bod komen. Kortom, u kunt hier dus veel verwachten omtrent professionele muziek- en theaterlessen.

Contact

Heeft u interesse in de theater- en muzieklessen in Den Haag? Neemt u voor meer informatie contact op via het contactformulier dat vermeld staat op de website of bel direct even.

Muziekles Den Haag